Bästa Detoxen – Hälsokur för Avgiftning av Kroppen

Avgiftning med bästa detoxen

Dags för utrensning av alla gifter som samlats i kroppen? Välj den detoxkur som passar dig bäst och sätt igång. Den effektivaste och bästa detoxen för dig är den du fullföljer och som skapar nya sundare matvanor. Det kommer att resultera i mer energi, yngre och fräschare utseende och några kilo lättare. Det ger dig också på sikt ett friskare och längre liv.

Känner du dig trött, sliten och deppig? Känner du olust och brist på energi? Då är det dags att göra något åt det nu! Rivstarta med en effektiv detox. En anti-ageing kur som rengör inifrån och ut.

behov av detox  brist på energi


Bästa detoxen 2017

Pure Cleanse är en prisbelönt 30 dagars örtkur. Det har sålts miljoner av denna produkt i hela värden. Det är en hälsokur för avgiftning av kroppen och en början på ett renare och hälsosammare liv. Den innehåller 60 kapslar varav man tar 2 per dag. Kapslarna består av ingredienser bland annat från gurkmeja, chlorella, kronärtskocka, maskros och fänkål.

Du kan köpa dem här.

Pure Cleanse, 60+60 kapslar/30 dagar


Detox för ansiktet

Ditt ansikte påverkas mycket av alla luftföroreningar i miljön. Huden blir torr, irriterad och åldras fortare.

Eveline Face Therapy Dermorevital Detox Moisturising Treatment minskar föroreningarnas effekt på huden.

Den fungerar som en antioxidativ skyddssköld som neutraliserar toxiner och orenheter.
Appliceras morgon och kväll på väl rengjort ansikte.

Beställ denna detox för ansiktet här.


Avgiftning med detoxplåster

Att använda detoxplåster under nattetid är ett enkelt sätt att hjälpa kroppen med att bli av med toxiner.

Beställ dessa renande och avgiftande plåster här. 

Detoxplåster för fötter.


Vikten av en god tarmflora

En väl balanserad tarmflora med nyttobakterier gör att magen och därmed du mår bra. Tarmfloran påverkar hur din kropp kan ta tillvara på vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. De goda bakterierna bekämpar även de onda bakterierna och därmed stärker ditt immunförsvar. Ca 75 % av ditt immunförsvar sitter i din mage och dina tarmar. Risken för sjukdomar minskar med en väl balanserad tarmflora. Den påverkar också ditt humör och din vikt.


Tabletter som balanserar tarmfloran

Dessa tabletter innehåller probiotika, bakterier som är bra för matsmältningen. De skadliga bakterierna minskas och ersätts med goda bakterier som i sin tur medför en väl balanserad och fungerande tarmfunktion. Ditt immunförsvar förstärks. Du hittar denna produkt här.

 

tabletter som förbättrar tarmfloran med probiotika

Hur du kan förbättra din tarmflora kan du läsa mer om här.


Problem med magen?

Om du har en mage som inte fungerar som den ska, så ska du testa att göra en detox. Har du allvarliga problem så ska du absolut besöka en läkare först. En detox gör att magen får en omstart. Avgiftad och full med nyttobakterier så att den kan fungera optimalt.

Om du har problem med svullen mage kan du läsa om det här.


Detox diet

En hälsosam detoxande diet ska vara giftfri och rik på vitaminer och mineraler. Den ska smaka fantastiskt, vara mättande och en fröjd för ögat. Den får inte skapa ett sug efter chips och sötsaker. Den bästa detoxen ska skapa ett sug efter bär, frukt och andra nyttigheter. En detox kost ska bromsa åldrandet.

En hälsosam diet gör att din kropp får de bästa förutsättningarna för att fungera så bra som möjligt. Du får mer energi för att röra på dig och den hjälper dig att hålla din vikt nere. Den kan förlänga ditt liv. Man lever bara en gång så var rädd om dig.

detox bär bård

Om du vill lära dig allt om vitaminer, mineraler och medicinalväxter kan jag rekommendera den här uppslagsboken. Den tar bl.a. upp hur du kan hålla dig ung och frisk länge samt hur du kan använda dig av naturliga läkemedel när du har behov av det. Du finner boken här:

Vitaminbibeln : En Uppslagsbok Om Vitaminer, Mineraler Och Medicinalväxter (häftad)


Bjud på detoxkost

De flesta som jag känner vill förändra sin kost, så att den blir hälsosammare än vad den är idag. Att t.ex bjuda på ett läckert fruktfat som det här är alltid uppskattat. Att mixa frukt till hälsosamma drinkar är också jättebra att bjuda på. Det är snabbt och enkelt att göra och gästerna kan själva få välja vilka frukter som ska ingå i deras drink.

hälsosam diet fruktfat


Supernyttiga energidrinkar

Du kan naturligtvis också mixa olika grönsaker. Dessa grönsaksdrinkar är både mättande och kan smaka fantastiskt gott. Det är bara att prova sig fram. Läs nedan vad de olika grönsakerna har för positiv verkan på kroppen. Börja sedan mixa till supernyttiga drinkar. Du kommer snart att märka av att du blir piggare, gladare och får mer energi. Du slipper dessutom dåligt samvete för att du stoppat i dig en massa sötsaker och skräpmat.

utrensande grönsaksjuice


Recept smoothies

Om du vill följa färdiga recept, så kan jag rekommendera de här 2 böckerna. De innehåller enkla välkomponerade recept på hälsodrinkar som stärker kroppen och ökar välbefinnandet.

En hälsosmoothie boostar din kropp med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Den fyller dig med ny energi.

Boken ”Hälsosmoothies” hittar du här:

Hälso-smoothies : boosta din kropp med vitaminer, mineraler och antioxidanter (pocket)

I boken ”Smoothies & juicer” hittar du ett 60-tal olika recept på hälsosamma juicer som rensar, basar och boostar din kropp.

Du hittar boken här:

Detox & viktminskning med smoothies & juicer : rensa, basa och boosta din kropp (inbunden)

Fler böcker om detox hittar du längre ner på sidan.


Helgfasta med juicepaket

Om du känner för att korttidsfasta en helg och vill göra det enkelt för dig. Köp ett sammansatt paket med detox juicer  och teer som t.ex. det här fastapaketet.

Du kan beställa paketet 3 dagars fasta här.

3 dagars Fasta

Det finns också färdiga detoxpaket med juicer för 5-dagars fasta om du är ute efter en mer intensiv detoxkur.


Supernyttiga grönsaker

Ha alltid frysta grönsaker hemma. De är lika nyttiga som färska. Det går snabbt att fixa till en nyttig grönsaks smoothie eller en god grönsakssoppa bara man har ingredienserna hemma. Hoppa över mackorna och välj ett nyttigare alternativ.

 • Kål av alla det slag är supernyttiga grönsaker. De innehåller antioxidanter, vitaminer och fibrer. Det är bra för matsmältningen och håller därmed igång tarmen. Mår din mage bra, så mår du bra. Kål stärker också immunförsvaret och på så sätt förebygger och förhindrar att olika sjukdomar bryter ut.
 • Morötter innehåller antioxidanter, vitaminer och fibrer. De ska precis som kål förhindra sjukdomar som t.ex. cancer. De har dessutom bakteriedödande egenskaper och de  innehåller A-vitamin som är bra för synen.
 • Spenat är fulla med antioxidanter och mineraler. Det är en riktig vitaminbomb. Innehåller bl.a. vitaminerna K, A och C. Förebygger  hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. De är också bra för synen.
 • Gröna bönor och gröna ärtor är rika på antioxidanter och höjer immunförsvaret. De är fiberrika och innehåller vitamin C.

Den bästa detoxen av kroppen får du om du tänker på vad du stoppar i dig varje dag. Då får du en balanserad tarmflora som gör att din mage och dina tarmar fungerar som de ska. Du får ett bättre immunförsvar mot sjukdomar och känner dig psykiskt betydligt bättre än om du har en orolig mage.

bra detox kost


En giftfri diet

För att du ska få i dig en så giftfri kost som möjligt måste du välja livsmedel som är ekologiskt odlade och KRAV-märkta. Det innebär bl.a. att inget konstgödsel eller kemiskt bekämpningsmedel har används vid odlingen av grödorna. Livsmedlen innehåller inga tillsatser som inte är bra för hälsan. Det innebär också att djuren har haft ett bättre liv.

Sluta upp med att tillföra kroppen toxiner som gör dig sjuk. Istället ska du boosta kroppen med mat som stärker ditt immunförsvar och gör att du håller dig friskare. Du måste ge kroppens reningsorgan, levern, njurarna och lymfsystemet de bästa förutsättningarna för att sköta sitt reningsarbete. Håll dig till en så giftfri kost som möjligt för det är den bästa detoxen för din kropp.

Är livsmedlet KRAV-märkt är det inte heller genetiskt modifierat.

detox mat


Giftig diet – kost som kan leda till sjukdomar

En del gifter i mat ökar risken för cancer. Det tar oftast många år ifrån det att man utsatts för gifterna tills cancern bryter ut. Det är viktigt att börja äta hälsosamt i tid, så att det inte plötsligt är försent. Det är svårt att avgöra exakt vad det var som orsakade cancern. Kosten är en stor faktor, men även miljön spelar en stor roll. Man får i sig mycket gift från miljön genom t.ex avgaser och andra föroreningar.

Ämnen som t.ex. vitt socker, vitt mjöl och margarin skapar inflammationer i kroppen. Detta kan sedan leda till hjärt- och kärlsjukdomar, stroke, diabetes, demens, depression och cancer. De kan också leda till olika inflammatoriska tarmsjukdomar.

Vissa ämnen i kosten leder till hormonstörningar. De kan påverka fertiliteten, immunförsvaret och ämnesomsättningen.

Fetter av dålig kvalitet ökar halten av kolesterol i blodet och kan leda till åderförfettning som i sin tur orsakar hjärt- och kärlsjukdomar.

Vissa färgämnen och tillsatser med E-nummer kan ge allergiska reaktioner.

 • GMOs –  genetiskt modifierade organismer kan t ex vara potatis, majs, kött och mjöl.
 • Processade köttprodukter såsom färdigmat, kött, bacon, korv och pålägg. De innehåller cancerframkallande kemiska konserveringsmedel.
 • Läsk innehåller en massa socker och färgämnen.
 • Lightprodukter innehåller cancerframkallande sötningsmedel.
 • Vitt mjöl och vitt socker är cancerframkallande.
 • Frukt och grönsaker som är besprutade.
 • Transfetter finns i produkter som tillretts med margariner eller oljor som har upphettats kraftigt. De finns i margarin, färdigmat, chips m.m. Det kan orsaka hjärt- och kärlsjukdomar.

Om du idag äter mycket av produkterna ovan, så måste du göra en toxisk detox av kroppen nu. Du måste börja med en sundare kost innan det är för sent.

Bästa detoxen är att undvika giftig kost så mycket som är möjligt. Sätt igång och rensa ut farliga livsmedel ur kyl och skafferi.


Antiinflammatorisk kost

Kost som inte orsakar utan bekämpar inflammationer i kroppen.

 • Syrad mat som yoghurt, creme fraiche, surkål m.m.
 • Grönsaker och rotfrukter.
 • Nötter och bär.
 • Fet fisk och skaldjur.
 • Avokado.
 • Lök och vitlök.
 • Ingefära och gurkmeja.
 • Kallpressad olivolja och kokosolja.
 • Fågel
 • Te – grönt, vitt eller rött.
 • Havre-, soja- eller rismjölk.

Det är bra att komplettera kosten med ett antiinflammatoriskt kosttillskott som t.ex antingen med bara gurkmeja eller gurkmeja och ingefära.

Better You Gurkmeja, - Better You          Skip Gurkmeja + Ingefära, - Skip Nutrition


Kokböcker med antiinflammatoriska recept

Enkla näringsrika recept som är bra för alla. De är gluten-, mjölk- och sockerfria. De ger dig en balanserad tarmflora, stärker ditt immunförsvar och håller borta inflammationer som i sin tur kan leda till sjukdomar.

Du hittar denna kokbok här:

Food Pharmacy : kokboken (inbunden)

”Mat som läker” innehåller 140 recept som ger dig lust och energi så du känner dig pigg och glad. Rätterna dämpar också inflammationer i kroppen som i sin tur minskar risken för sjukdomar.

Du hittar boken här:

Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer (häftad)

Längst ner på sidan hittar du även Sanna Ehdins bok ”Smoothies som läker”


Kost som skapar inflammationer

Undvik eller dra ner på dessa livsmedel. Inflammationer i tarmen kan orsaka tarmsjukdomar som crohns sjukdom och ulcerös colit.

 • Alkohol
 • Kaffe
 • Svart te
 • Vitt mjöl
 • Vitt socker
 • Mjölk
 • Rött kött
 • Lightprodukter
 • Transfetter – växtoljor och margarin.
 • Tillsatser som färgämnen och smakförstärkare.
 • Färdigmat

Bästa detoxprodukten

Det finns flera olika kraftigt utrensande detoxprodukter som är bra, men om jag ska välja ut en, så får blir det bli Detox tone.

Det är ett naturligt kosttillskott med speciellt utvalda kryddor, örter och mineraler som ökar din fettförbränning och renar din kropp från gifter. Det är laxerande och gör att du snabbt blir av med gamla slaggprodukter och ditt näringsupptag förbättras.  Detox tone hjälper dig att gå ner i vikt och få en mer tonad kropp. Du får ny energi och kommer att må psykiskt bättre när du ser dig i spegeln.

Beställ den här:

detox kapslar kosttillskott

Detox tone är en 30-dagars kur. Samtidigt som du börjar med kuren går du över till en mer hälsosam kost. Det blir som att att göra en reset, en omstart med en kropp renad från gifter och slaggprodukter som samlats. När du är färdig med detoxkuren kommer du inte att vilja äta skräpmat längre, utan kommer att föredra en nyttigare och giftfri kost. Du får mer energi och lust för promenader och andra fysiska aktiviteter. Du kommer att känna dig som en helt ny människa. Du vill aldrig hamna i ditt trötta och slitna tillstånd igen.


Effektiv detox

Ett annat kosttillskott som jag kan rekommendera är detta Super detox pulver. En matsked av detta pulver blandat med lite yoghurt eller juice hjälper till att rena kroppen från gifter och tungmetaller. Det ökar också ämnesomsättningen och leder till viktnedgång. Detta kosttillskott ger en mycket effektiv detox.

För bästa utrensande effekt pröva denna superdetox.

detox pulver kosttillskott


Detox med torrborstning

Att borsta kroppen efter ett speciellt schema är en metod för att öka lymfans cirkulation samt rensa huden från toxiner. Döda hudceller försvinner, celluliter minskar och huden blir skinande len. Du ska alltid borsta nerifrån och upp. Borsta alltid i riktning mot hjärtat. Börja med fötterna och fortsätt upp längs benen. Därefter tar du händer och armar och till sist mage och rygg.

Lymfsystemet transporterar ut toxiner och överskottsvätska ur kroppen. Om du stimulerar denna reningsprocess påskyndar du avgiftningen. Använd en borste som är gjord för torrborstning. Den här borsten roterar automatiskt för att få bästa resultat. Den är sladdlös, uppladdningsbar och kan användas till både torrborstning på morgonen och våtborstning i duschen.

Du hittar borsten här.

När du detoxar huden regelbundet, kroppens största organ, elimineras gifter och du kommer att märka skillnad. Du kommer att känna dig fräsch och må bättre.


Detoxa kroppen med djupandning

Att andas djupandning medför en rening av lungorna när de utvidgas maximalt. Syresättningen i blodet ökar, blodtrycket sjunker och blodcirkulationen blir bättre. Du blir mer avstressad, lugnare, sömnen blir bättre o.s.v. Börja detoxa med djupandning för det tar bara några minuter och ger snabbt resultat.


Sockerdetox

Är du sockerberoende? Känner du ett ständigt sug efter godis, kakor, choklad, läsk eller andra sötsaker? Då är det dags att göra något åt det nu. Du måste dra ner på dessa sötsaker och ersätta dem med näringsrika och regelbundna måltider som stabiliserar blodsockret i kroppen. Den bästa detoxen att börja med är att sluta stoppa i sig en massa socker. Tänk på att det finns dolt socker i många livsmedel. Läs på förpackningarna.

Ät sådan mat som sänker blodsockret som t.ex. bönor, linser, frukt, bär, grönsaker och fullkornsprodukter. Ät ofta och lite så undviker du att blodsockernivån åker berg och dalbana.

Som hjälp kan du ta det här kosttillskottet. Det hjälper dig att ha kontroll på blodsockret och minskar sötsuget. Det kan vara bra speciellt i början när du börjar med din sockerdetox.

Du kan beställa ”Krom” blodsockerkontroll här.

Krom, - Healthwell

Mitt bästa detoxtips är att du börjar med en sockerdetox och den bästa detoxprodukten som starthjälp tycker jag är ”Krom”.


Bli fri från ditt sockerberoende

Den här boken kan vara till stor hjälp om du vill bli av med suget efter sötsaker. Socker är definitivt inte bra för hälsan. Det ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och fetma.

Den första upplagan av boken kom ut 2004. Den har idag getts ut på fem olika språk och sålts i över 70 000 exemplar.  Det är en populär bok för det är många personer som är beroende av socker.

Du kan beställa boken ”Sockerbomben” här:

Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende (inbunden)


Bästa detoxen är den som även får midjemåttet att minska.

Tips: Ingefära, starka kryddor och grönt te stimulerar ämnesomsättningen. Vill du öka fettförbränningen och därmed gå ner i vikt, se till att tillföra kroppen detta dagligen.

bästa detoxen

 

 

 

 

 

 


Minska din vikt med detta detoxpaket

Dessa 3 populära produkter tillsammans höjer din ämnesomsättning och fettförbränning. Ökar dina energinivåer så du får mer ork och lust. Din kropp renas och återfuktas och du minskar i vikt.

Beställ detoxpaketet här.

kombipack detox och viktminskning


Detox te

Är du intresserad av en utrensande detox kur med te så rekommenderar jag den här:

Detox Tea, detox & cleanse

Örtte natural detox tea 28 dagar


Vilken kur ska jag välja?

Vilken är den bästa detoxen? Läs först igenom vad en avgiftning av kroppen innebär och vilka konsekvenser den medför. Är du sedan intresserad av att testa på en kur, så är det viktigt att du väljer den detoxkur som passar dig bäst.

Kanske den bästa detoxen för dig är en avgiftning med detox te och kanske den bästa detoxen för någon annan person är en reningskur med en fruktdiet. Du måste välja en kur som du klarar av att fullfölja.

Ta dig en titt på kurerna nedan. Läs om dem och bestäm dig sedan för vilken renande kur som skulle passa dig bäst.


Vad innebär en detoxkur?

En detox kur innebär början på ett hälsosammare liv. En kraftig rening och avgiftning av kroppen inifrån och ut.

Själva ordet detox kommer från ordet detoxification och betyder avgiftning och kur innebär att det sker under en begränsad period. För att denna avgiftning av kroppen ska ske håller man sig till en hälsosam och giftfri kost under en begränsad tid. En speciell diet bestående av livsmedel som renar och eliminerar gifter på olika sätt samtidigt som de är fulla av näring och mineraler.

Det innebär en kraftig utrensning av onda förruttnelsebakterier i tarmen så kallat tarmplack och en påfyllning av goda nyttobakterier. Resultatet blir en balanserad tarmflora och en väl fungerande mage.


Hur länge ska jag detoxa?

Du kan välja att detoxa bara på en helg, en 3 dagars kur. Det är mycket bättre än att inte göra något alls. Jag skulle dock rekommendera att satsa på en månad med en kost som detoxar och att du samtidigt tar hjälp av något av kosttillskotten ovan. Det tycker jag är den bästa detoxen.


Detoxens positiva egenskaper

 • Immunförsvaret förstärks.
 • Djupare och bättre sömn.
 • Mer energi.
 • Mer skärpt.
 • Hy och hår får mer lyster.
 • Viktnergång.
 • Anti-ageing effekt

När du får mer energi kommer du att ta itu med saker som du länge har velat göra, men inte kommit igång med p.g.a. trötthet och olust. Du kommer att bli mer social och vilja umgås med dina dina vänner oftare. Du kommer att få lust att göra andra saker istället för att bara sitta och glo framför en tv eller datorskärm.

Detoxens positiva egenskaper kommer att göra dig motiverad att fortsätta med en hälsosammare, giftfri kost. Du kommer att komma igång med mer fysiska aktiviteter, såsom promenader eller annan träning. Du kommer att må så mycket bättre än innan.

Testa olika detoxmetoder och se vilken som är den bästa detoxen för just dig.

positiv smiley


Detoxens negativa egenskaper

Beroende på vad du stoppar i dig för onyttigheter idag, så kan det bli en stor omställning för kroppen med detox dieten. Du kan känna av abstinens, speciellt i början av kuren.

Det kan medföra biverkningar som t.ex.

 • Hungerkänslor.
 • Trötthet.
 • Huvudvärk.
 • Längtan efter viss mat.

Det underlättar om du drar ner på t.ex. kaffe, alkohol, rökning, godsaker m.m. innan du börjar med kuren. Håll ut, för det går över och det är absolut värt det. Du kommer att känna dig stolt när du klarat av att genomföra kuren och de positiva egenskaperna kommer att komma.

negativ smiley

Det är bara i början som du kan känna dig hängig och få huvudvärk.


Ett hälsosamt liv

En bra hälsa kommer att bli ett av dina stora intressen. Dina vänner kommer att lägga märka till hur du positivt förändras. De kommer att påpeka det och bli nyfikna på vad du har gjort. En del av dem kommer säkert också att vilja testa på en detoxkur och ni kommer att få ett gemensamt intresse. Energi och glädje smittar av sig och jag hoppas att viljan att börja med ett mer hälsosamt liv kommer att spridas som ringar på vattnet.

Som du säkert har förstått när du läst igenom texten ovan, så är det inte enbart själva avgiftningen av kroppen som medför alla positiva saker. En detoxkur är bara en mycket bra början till ett hälsosammare liv. Att göra kroppen fri från gifter och slaggprodukter som har samlats är startskottet.


Finns det vetenskapliga bevis för att detox fungerar?

Nej, tyvärr har det inte gått att bevisa detta vetenskapligt. Detta innebär inte att det inte fungerar utan bara att det inte går att bevisa dess positiva verkan.  Det är en vanlig behandlingsmetod i Sverige, speciellt på hälsohem och det förekommer över hela världen. Det används både för att behandla och förebygga sjukdomar. Det har också förekommit sedan urminnes tider. Det säger ju sig självt att det måste fungera för en hel del människor, annars hade metoden dött ut för länge sedan.


Böcker om detox

”Smoothies som läker” innehåller recept på supernyttiga drinkar som gör att du blir pigg och håller dig friskare. De stärker ditt immunförsvar och dämpar inflammationer i kroppen.

Du kan beställa boken här:

Smoothies som läker : recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer (häftad)

Boken ”Omstart” ger dig tips om hur du kan boosta din kropp genom rätt kost, andningsövningar, yoga och egenmassage. Den innehåller också recept på näringsrik antiinflammatorisk kost.

Du kan beställa boken här:

Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp (inbunden)

Det är jättebra om du äter en så näringsrik och giftfri mat som möjligt. Det gör att du kommer att må bra och riskerna för en rad sjukdomar minskar. Tyvärr så får du i dig en massa gift från miljön också. Det bästa är att du skaffar dig kunskap om vad som innehåller gift och vad det finns för alternativ för att undvika de produkterna.

I boken”Giftfri” finner du massvis av tips om hur du kan minska på gifterna i ditt liv. Det handlar om gifter som du får i dig via hygienprodukter, läkemedel, leksaker, kläder m.m.

Beställ boken här:

Giftfri : ett rent liv utan tillsatser (kartonnage)

Lycka till med att rena kroppen med bästa detoxen!

 

detox med lök bård

11 Trackbacks / Pingbacks

 1. Rensa tarmen från gifter med detoxkurer - Detoxdags
 2. Detox Te för Avgiftning av Kroppen - Enkel Detox kur med Te - Detoxdags
 3. Rensa Kroppen på 3 Dagar- Enkel Kur 3 Dagars Fasta - Detoxdags
 4. Uppblåst mage? Problem med gaser i magen? - Detoxdags
 5. Goda Bakterier i Tarmen - Vikten av en Bra Balanserad Tarmflora - Detoxdags
 6. Plocka Strandnypon - Eget Nyponte eller Nypondryck - Detoxdags
 7. Antioxidanter motverkar fria radikaler - Detoxdags
 8. Superte - Matcha Te - Bäst för Hälsan - Supernyttigt - Detoxdags
 9. Bra mat för magen gör magen lugn - Detoxdags
 10. Rena Levern - Bra Kost stöder Leverns Funktion - Detoxdags
 11. Gifter i Kroppen Symtom - Börja Avgifta Kroppen Nu - Detoxdags

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*