Detox Te för Avgiftning av Kroppen – Enkel Detox kur med Te

Det finns många olika sätt att rena kroppen på och ett av de enklaste sätten är med hjälp av ett detox te.  En del detox teer är kraftigt utrensande medan en del har en mildare effekt. Det finns många olika sorter och smaker att välja på. Du kommer att må bättre om du dricker detoxande te, så det är värt att pröva.

tekannor bård

Detox te – slimming tea

Alla detox teer innehåller ingredienser från växtriket som hjälper till att återställa balansen med goda bakterier i tarmen. Detta medför en barriär av goda bakterier som fäster på slemhinnan på insidan av tarmen. Dessa goda bakterier hjälper till så att vitaminer och näringsämnen kan absorberas in i blodet, samtidigt som de dåliga bakterierna bekämpas.

Detoxdags med te


Vad innehåller detox te och hur verkar de olika ingredienserna?

Ordet detox kommer från detoxification och betyder avgiftning.

Detox teer innehåller en blandning av flera olika örter med utdrivande egenskaper. Tillsammans ska de skynda på utrensningen av toxiner och slaggprodukter ur kroppen. De ska också hämma inflammationer samt öka blodcirkulationen. Dessutom ska de hjälpa till med att hålla tarmfloran i god balans för att underlätta leverns avgiftningsarbete.

Näringsrika örter är fulla av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som är bra för kroppen.

 • Anis – Hjälper till med matsmältningen.
 • Brännässlor – Blodrenande, rensar ut gifter ur kroppen, är antiinflammatoriskt samt milt urindrivande.
 • Fänkål – Stimulerar matsmältningen.detoxa med ört te
 • Gurkmeja – Antiinflammatorisk samt ökar blodcirkulationen.
 • Ingefära – Antiinflammatoriskt, samt ökar blodcirkulationen.
 • Kardborre – Antiinflammatorisk.
 • Koriander – Avgiftande.
 • Kummin – Sätter fart på matsmältningen.
 • Maskros – Starkt urindrivande. Sköljer ut gifter och slaggprodukter.
 • Persiljerot – Avgiftande
 • Tistel – Hjälper levern att bli av med vissa gifter.

Organic detox te

Det finns många goda teer som samtidigt renar och avgiftar kroppen. Här är ett exempel på ett billigt och uppfriskande te.

Detta te är ekologiskt och koffeinfritt. Ingredienser: Hibiskus, lakritsrot, nässla och aloe vera.

Du kan beställa det här.

Organic Detox, 20 påsar

Det innehåller 20 påsar per förpackning.


Välsmakande örtte

Det här är ett detox te som är sammansatt av 6 utrensande örter för att få en bra effekt. Maskros, kamomill, persiljerot, brännässla, fänkål och pepparmynta som alla är hälsosamma och renande. Förpackningen innehåller 20 portionspåsar.

Du kan beställa det här.

Curite, 20 portionspåsar


En glad tekanna

Leenden smittar, så varför inte välja en tekanna som man blir glad av att se. Den här roliga kannan blev jag förtjust i direkt. Kolla in gästernas leenden, samt deras kommentarer när de blir bjudna på te ur den här.  Du kan köpa den här.

Känslokannor

Dessa känslokoppar är också jättetrevliga. Du kan välja mellan flinande, pussande, lycklig, ledsen, sömnig och tokig.  En sådan här tillsammans med några olika sorters hälsosamma teer blir en fin present till någon du tycker om. Du kan köpa dessa coola koppar här.

Känslokoppar

Föredrar du att dricka te i mugg, så finns det dessutom  känslomuggar att beställa också.

Känslomuggar


Gör ditt eget detox te

Välj ut några av örterna ovan. Torka dem och gör sedan olika blandningar. Prova dig fram så att du får fram smaker som du gillar.

Brännässlor är fulla med vitaminer, mineraler och klorofyll. De är både avgiftande, antiinflammatoriska, vätskedrivande samt förbättrar matsmältningen. En riktig superört som är perfekt att använda till detox te.

Maskrosen är en riktig hälsoört, eftersom hela maskrosen har hälsosamma effekter. Till te används de gula blommorna. Rensa bort allt grönt och sprid sedan ut blommorna på en kökshandduk. Efter en vecka är de klara för att användas till te.

maskrosor till te

Det är roligt att samla och torka örter för att därefter kunna göra egna teer. En speciell speciell känsla infinner sig i kroppen när du att dricker ditt eget tillverkade detoxa te. Ett te som du vet precis vad det innehåller och vad det har för verkan på din kropp.

Om du har möjlighet att plocka strandnypon, så ta vara på dessa små c-vitaminrika frukter. Gör eget te eller nyponsoppa.


Renande örtte

Detta detox te är ett tepulver från näringsrika och utdrivande örter som löses upp i varmt vatten. Örterna som ska rengöra kroppen är bl.a. spenat, maskros och grönt te. Ett välgörande och uppfriskande te som dessutom är koffeinfritt.

Du hittar det här.

Detox Te, - Healthwell


Hur länge ska jag dricka detox te?

Du får läsa på förpackningen, för det beror på hur starkt utrensande just den sorten är. Det brukar vara 1-2 ggr/dag och man brukar hålla på allt från 1 vecka upptill 1 månad. Det finns också detox teer som man kan dricka varje dag.


Vad ska jag äta under kuren med detox te?

Det är viktigt att du äter regelbundet under perioden. Välj en giftfri och hälsosam kost, så att du inte tillför en massa extra onyttigheter att rensa ut. Ta det lugnt med träning och försök stressa av under perioden. Fixar du detta, så kommer du att uppnå ett så bra resultat som möjligt.

Detox teer är vätskedrivande. De driver ut överskottsvatten ur kroppen och slimmar till den. Det är p.g.a. örternas  utdrivande egenskaper som du kissar ut extra mycket vätska. Drick därför mycket vatten under kuren. Gärna ljummet vatten med citron  i.

citronvatten


Detox kryddigt påste

Ett gott te med kryddig smak. Det .innehåller bl.a. maskros, lakritsrot och kanel som har renande egenskaper.

Du kan beställa det här.

Detox te med smak av lakrits, maskros och kanel.


En enkel detox kur med te

Detox Tea 28 dagar är ett kraftigt detoxande och utrensande naturligt örtte. Du ska dricka en kopp av morgonteet varje morgon och en kopp av kvällsteet varannan kväll, för att få bästa resultat.

Morgonteet innehåller: Lavendelblomma, kamomill, vitt te, gröna teblad, rosenrot samt läkevänderot.

Kvällsteet innehåller: Grönt te, pepparmintsblad, gojibär, röda dadlar, nässelblad samt rosellhibiskus.

Alla dessa örter tillsammans hjälper till med avgiftning och utrensning av slaggprodukter.

De kunder som prövat detta te har varit mycket nöjda och gett det bra recensioner.

Du kan köpa detta te här.


Viktminskning och detox

Om du vill öka din ämnesomsättning och fettförbränning för att minska i vikt, så kan jag rekommendera detta superpaket. Det består av 3 populära produkter. ”Örtte Detox Tea”, ”Skinny Fiber Extreme” kapslar samt ”Detox Foot Pads” plåster. Med detta detoxpaket renar och återfuktar du kroppen inifrån och ut. Du får mer ork och energi. Ditt immunförsvar blir bättre och du tappar dessutom några kilo i vikt.

Detox plus – kombipack 

kombipack detox och viktminskning


Örtte med kaffesmak

En dryck med en specialblandning av kaffebönor och särskilt utvalda örter för att öka ämnesomsättningen. Det är en dryck som dämpar hunger och sötsug. Det är den perfekta drycken om du vill gå ner i vikt.

Du kan beställa den här.
Skinny coffee


Pukka detox te

Ett mycket gott renande och lugnande påste som du kan dricka dagligen. Det är 100 % ekologiskt och det är fairtrade-märkt.

Innehåller: Fänkål,  anis och kardemumma.

Pukka te säljs här:

Detox, 20 tepåsar


Överbelasta inte din lever

En detox kur med te är ett enkelt sätt att rena kroppen på, så det är bara att sätta igång.

Levern är ett mycket viktigt organ som har ett tufft arbete med att bekämpa alla gifter som vi får i oss idag via mat och miljö. Den blir överbelastad och behöver verkligen hjälp av dig. Det är aldrig försent att börja hjälpa kroppen med reningen och avgiftningen. Det är absolut mycket bättre att göra något åt det, än att inte göra något alls.

Det finns andra detox preparat som kan ses som enkla detox kurer som t.ex. detoxplåster och detox fotbad. Det är inget som jag själv har prövat, eftersom jag inte riktigt tror på att det fungerar. Jag föredrar att använda mig av detox teer, för att hjälpa min kropp med reningen och för att må lite bättre. Det är både gott och välgörande för hälsan. Jag kan verkligen rekommendera det.


Supernyttigt te

Boosta dit immunförsvar med massor med antioxidanter genom att du pröva ett detta superte. Matcha te är fullproppad med näringsämnen. Teet bereds på så sätt att tebladen mals ner till ett fint pulver. Pulvret blandas i vatten till te. Detta innebär att du får i dig hela bladen med alla hälsosamma ämnen.

Du kan beställa det här.

Superfruit Matcha, Livsmedel - Superfruit


Detox te – antiaging te

Ett sunt liv med en giftfri och hälsosam mat medför att åldrandet bromsas. Om du inte vill se gammal ut i förtid, så är det dags att börja tänka på vad du tillför kroppen nu. Att dricka detox te är det absolut enklaste sättet att hjälpa kroppens organ med avgiftningen.

Undvik att få i dig en massa gifter via miljö och mat. Det påskyndar åldrandet och det är inte roligt.


En kur med detox te är ett jättebra sätt för att hjälpa kroppen med sitt avgiftningsarbete. Om du gillar att dricka te, så är kanske det den bästa metoden för dig.

Kolla in den här länken för att se vilken detox metod som passar dig bäst.

Bästa detoxmetoden

Här kan du läsa mer om teer med andra hälsosamma egenskaper.

Varför är det bra att dricka te?

tekannor bård

9 Trackbacks / Pingbacks

 1. Rensa Kroppen på 3 Dagar- Enkel Kur 3 Dagars Fasta - Detoxdags
 2. Bästa Detoxen - Hälsokur för Avgiftning av Kroppen - Detoxdags
 3. Rensa tarmen från gifter med detoxkurer - Detoxdags
 4. Goda Bakterier i Tarmen - Vikten av en Bra Balanserad Tarmflora - Detoxdags
 5. Plocka Strandnypon - Eget Nyponte eller Nypondryck - Detoxdags
 6. Bra mat för magen gör magen lugn - Detoxdags
 7. Superte - Matcha Te - Bäst för Hälsan - Supernyttigt - Detoxdags
 8. Varför är det bra att dricka te? Hur påverkas hälsan? - Detoxdags
 9. Gifter i Kroppen Symtom - Börja Avgifta Kroppen Nu - Detoxdags

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*